bafta c*aie.

Pe 5 mai a fost ziua barbatului, o zi in care au atarnat mai jos si s-au ridicat mai sus ca in orice alta zi. Daca nu iti atarna nimic, nu ai dreptu sa fii fericit in ziua asta. Este ziua in care barbatii iubitori de femei petrec intre ei.
Umbla vorba ca s-ar incerca sa se faca un proiect de lege ca ziua barbatului sa fie sarbatoare legala. Asta ar insemna ca in fiecare 5 mai sa sarbatorim barbatia. Pana acum nu aveam o zi a noastra, in schimb era perioada 1-8 martie in care femeia primea cate un bold cu ata alb-rosie ca sa stie ca e ziua ei, ca altfel nu isi dadea seama. Adica ele ziceau ca e 9 martie, ziua cu 44 de pahare, dupa o saptamana de ate rosii si albe nu sunt destule 44. Si ce ar trebui sa insemne si asta, adica ele ne considera alcoolici? Cum adica ziua in care se bea cel mai mult e ziua barbatului da’ ziua de Ignat, cand curge sange, nu e ziua femeii ?
Motivu care e dat de cei care fac legea e ca femeia si barbatu sunt egali, si ca ar trebui sa aiba amandoi zile. In sfarsit, dupa milioane de ani in care numai femeia a avut drepturi, mai avem si noi. Cica daca o sa oficializam egalitatea asta, o sa fim mai europeni. Eu am o problema, nu se poate niciodata femeie=barbat. Daca s-ar putea asta daca te-ai casatori cu o femeie sau cu un barbat ar fi acelasi lucru, e nu o sa fie niciodata, pt ca femeia vorbeste mult mai mult ca barbatul. In plus, astia de fac legea mai zic ca daca se face ziua asta legala o sa fie zi libera, ca se munceste cam mult la noi.
Sa fim seriosi daca n-ar fi barbatii ar trebui sa se faca dildouri din lemn si s-ar taia paduri, sau din plastic, si daca raman alea intepenite, nu se dezintegreaza nici in 500 de ani. Borcanele ar ramane nedeschse pin camari, si camarile ar deveni atat de mari incat ar sufoca toata planeta. Masinile ar avea computere foarte performante ca sa duca masina de la A la B, computerele ar fi asa de destepte ca ar prelua controlul asupra omenirii si ar iesi Matrix 4.
Cu toate ca suntem indispensabili (nu chiloti, oameni) femeile zic ca nu suntem atat de tari ca nu trecem prin chinurile facerii. E sa stiti ca trecem si noi. Eu am trecut o data, cand am mancat mult si n-am mai evacuat vreo 3 zile, e aceeasi treaba. Ele mai zic ca sunt momente in care nu ne mai tin fortele si recurgem la pastile ca viagra. E, mare chestie.
Om fi noi jmecheri da’ cu toate astea, fara sexul slab, al nostru n-ar fi tare.

5 comentarii

Din categoria Victor

5 răspunsuri la „bafta c*aie.

 1. 🙂 Având în vedere că seria Matrix a fost din ce în ce mai slabă cu fiecare film, iar 3 a fost cam jalnic, atunci ne-am nenorocit cu adevărat dacă ajungem cum zici tu în Matrix 4.

 2. Claus

  mda…si cand faci un dus rece si nu-ti mai atarna? se cheama ca nu mai esti barbat? atunci in scotia sunt numai femei? Si Seam Connery? Pe el unde-l bagam? N-are niciun sens ce spun..da-mi place..:) apropo..stiati ca intro si intrun se scriu asa? 😐

 3. ARV

  Razvane Matrix a fost din ce in ce mai bun, adica Neo si a luat bataie din ce in ce mai tare. Pffff, n ai inteles nimic nici din filmul asta. A si da femeile nu sunt egale cu barbatii din acelasi motiv din care barbatii nu sunt egali cu femeile adica deaia.

 4. Pixie

  subscriu, Matrix de la 2 incolo e bun numai pentru ca iti da un motiv sa te tii de nas!!!

 5. Pingback: Despre 5 mai, tardiv « Tsigara de după

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s