Cunoaște-te pe tine însuți!

De când mă știu sunt confuz. Confuz în legatură cu cine sunt eu, ce caut eu aici; de ce am anumite porniri și de ce îmi place mai mult sportul decât să stau la TV; de ce să nu învăț când de fapt ar fi bine pentru mine; de ce, de ce, de ce.

Dacă reușești să treci peste stresul și anxietatea pe care ți le insuflă în general întrebările, vei gasi că ele îți aduc un imens beneficiu: cunoașterea de sine și implicit, descoperirea unui nou orizont.

Acum, să termin cu prostiile. Ce vreau de fapt să vă spun: am dat peste un test. Myer-Briggs îi spune. Este un test de personalitate dezvoltat conform principiilor unui pisicolog care se credea mare. S-ar putea să fi auzit de el. Ii zice Carl Jung. Ăla de are multe citate și deștepte.

La ce vă ajuta testul ăsta? Ca să aveți succes maxim în viață, trebuie să vă concentrați energia pe ceea ce vreți. Și anume, ce vreți? Ce vă face să săriți și ce vă face să vreți să adormiți? Care sunt aspectele personalității voastre?

O mai bună cunoaștere a voastră duce la o schimbare totală a paradigmelor prin care vizionați viața. Totul devine mai clar, mai liber.

Puteți face aici testul. Cu rezultatul mergeți dincolo. Vă dau o bere dacă nici măcar câteva nu se vor potrivi cu ceea ce simțiți în adâncul vostru. Aștept părerile voastre.

Sărbători fericite și introspecție plăcută!

Un comentariu

Din categoria Iulian

Un răspuns la „Cunoaște-te pe tine însuți!

  1. Pingback: What’s your Personality Type? « Been there, done that!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s