Bookfest + Bikewalk

Ieri la 12 fix m-am prezentat la standul editurii Humanitas, in cadrul Bookfest-ului, unde Iulian Comanescu urma sa isi lanseze cartea „Cum sa devii un Nimeni”. Fiindca am fost perseverenta, sambata noaptea am castigat un exemplar al cartii in cadrul concursului @tweetika organizat de Adi Ciubotaru. Asa ca duminica am fost sa-mi ridic premiul.  Iata aici si cateva poze de la sesiunea de autografe, pentru care trebuie sa-i multumim lui Chinezu. Uimirea mea cea mai mare a fost cand Iulian Comanescu m-a intrebat: „Tu esti Minxieee?” ( Da-mparate… )

Elena Cîrîc si Iulian Comanescu

A urmat o limonada ( foarte proasta, de altfel, desi parea dupa reteta magica a lui Costin) cu autorul cartii, cu Adi Ciubotaru, cu Diana si altii.

Dupa care a urmat o sesiune de plimbari prin pavilioanele 14,15,16,17 din Romexpo, timp de inca vreo 3 ore cred. In care am achizitionat „Omul generos”(Tor Norretranders si „Viata mea in publicitate & publicitate stiintifica”(Claude Hopkins) de la ed Publica ( preferata mea 😀 ), „Prima dimineata de dupa” (Jean- Claude Kaufman) – Ed Humanitas, o carte de „Ghicitori” de la ed. Arc si 2 carti cu povesti pentru nepotelul meu, care face 4 anisori pe 19 iulie. 

Am plecat in graba pe la 16.30 de la targ, fiindca mi-am adus aminte ca la 17.45 trebuia sa fiu in fata la Cicloteque, ca sa particip la Bikewalk 4

Am reusit sa ajung la timp, am intalnit cateva persoane cunoscute: Adrian Soare, Ramona, Zumzet, Adi Ciubotaru, Sorin, Roxana Radu, Ariel ( omul din spatele evenimentului! ), care imi pastrasera si mie loc la imensa coada ce se formase ( 😛 ). Si-apoi am stat, si-am stat… Din cauza unei biciclete complet devastate, inchirirea bicicletelor mergea foarte greu. Asa ca 70 % dintre ciclisti, care aveau propriile biciclete, au pornit voiosi spre parcul Izvor.  Cand in sfarsit am reusit si eu sa inchiriez o bicicleta, am observat cu stupoare ca toti ceilalti plecasera, chiar si Adi Ciubotaru ( acelasi de mai sus), care spusese ca ne asteapta si pe mine si Diana. Ei bine, au uitat de noi, cica. 

Asa ca mega bikewalk-ul nostru s-a transformat intr-o tura de Bucuresti de 2 ore jumate pe o bicicleta antica, fara frana de mana, inchiriata de la Cicloteque pe 3 ore. Sincer, cred ca a fost mai ok plimbarea noastra, in formatie de 4 ( eu, Diana si o familie de greci care locuiesc in Bucuresti, cu care am schimbat si eu 2 vorbe in greaca, yey! ), chiar daca am ratat toata distractia. Fiindca Buddha si Claudia,cu care ne-am intalnit in fata la Cercul Militar National, se plangeau de haosul general. 

In fine, in cele din urma, ne-am regasit cu totii ( eu am ratat poza de grup; puteti sa ma adaugati in photoshop ), am mers pana in Cismigiu ca sa ne hotaram sa mergem la o terasa din centrul vechi si am baut o alta limonada. Mult mai buna. Bobby si Adi au fost stand-up comediants pentru restul grupului, iar GeoAtreides a facut poze.

Sfarsitul povestii de duminica.

 

Trivia: Adi apare de 3 ori mentionat in postul acesta, desi a uitat de mine ieri. Ntz, ntz, ntz 😛

Anunțuri

6 comentarii

Din categoria Autori, Ela

6 răspunsuri la „Bookfest + Bikewalk

  1. Pingback: BikeWalk #4 « Iyli’s Blog

  2. Niceee!!! Nu ma mira ca Geo a facut poze. Oare ce altceva mai stie sa faca ?

  3. Pingback: Poze de la Bikewalk 4 - Am doar 18 ani

  4. mi-a venit o idee citind randurile scrise de tine….
    Sa facem un „free hugs” la urmatorul bikewalk 🙂

  5. Pingback: Viaţa ca o petrecere, iar nu ca o simplă trecere at Adrian Ciubotaru

  6. Pingback: Media lui Comanescu » Cum să devii un Nimeni: mulţumiri celor care au scris despre carte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s